Tämä on yksi niistä kummallisista asioista muilta, mitä en aina tajua.
Tehtäväsi on siivota keittiö erinäisin tehtävin, mihin kuuluu viimoisena lattian peseminen. Keittiössä kävellään joskus jopa ulkokengissä, joten siivousta se tarvitsee päivittäin, ja moppikin on yleensä hyvin paskainen käytön jälkeen. Olet valinnut levymopin (itse valitsen ns. lankamopin, koska kaakeleiden välit saa helpommin putsattua sillä), mikä pitää puristaa käsin kuivaksi.

Kun olet mopannut koko keittiön lattian, mitä teet mopille???
A) Huuhtelet moppiosan ja laitat kuivumaan omalle paikalleen siivouskomeroon.
B) Jätät märän ja paskaisen mopin nojaamaan eteisen puukaappia vasten, niin, että moppi osa on yläpuolella. JA toivot, että joku muu korjaa sen pois.

Itsehän valitsisin pitkän harkinnan jälkeen vaihtoehto A:n, mutta enhän minäkään aina ole oikeassa ;)

Toinen kummallisuus, mikä liittyy myös siivoamiseen, on roskiskaapin lattialla olevat roskat. Ei voi olettaa, että roskiskaappia käyttävät saisivat roskat roskikseen kaapin pohjan sijaan, mutta tehtävänä on roskisten viemisen lisäksi siivota roskiskaappi. Tässä on tietenkin erinäisiä näkemyksiä, mikä on siisti ja mikä sotkuinen. Mielestäni siisti on, kun pohjalla ei ole mitään irtoroskaa, ja läikätkin on pesty pois. Toisten mielestä mandariinin kuoret, makarooni, muovin palaset ja muut muruset menevät vielä siisteyden rajoissa.