Kun näin tänä aamuna tai oikeastaan päivällä avasin koneen ja katselin hieman naamakirjan tarjontaa pää räjähtämispisteessä ollen, huomasin monen olleen juhlistamassa uuden vuoden vaihtumista perinteisessä suomalaisessa juhlassa - humalassa, raketit taivaalla ja nakit kattilan pohjaan palaneena. Melkein jokainen vannoi myös Suuren Krapulan voimaan herättyään (mikä ei kyllä osan kohdalla eroa normaaleista viikonlopun päivityksistä). Hurjaa!!!

Tämä tyypillinen uusi vuosi tulee joka vuosi, ja perinteitä kunnioittaen juhlimista seuraa tipaton tammikuu ja tyhjät uuden vuoden lupaukset. Itsekin yöllä vuoden vaihtuessa pohdin, jos sitä vaikka taas ottaisi itseään niskasta kiinni ja keskittyisi hieman enemmän kuntoiluun, kun loppu vuosi meni aika ohi..mitä turhaa, mulla on muutakin elämää, joka vie mun aikaa. Todellakin tykkään kuntosaliharrastuksestani, mutta en aio ottaa siitä stressiä. Ja rööki...no ei vaan pidä ostaa edes vitutusaskeja :) (olen lopettanut tupakan polton melkein 2 vuotta sitten, mutta humalassa tulee tupruteltua). No tipattoman voimaan uskoi monikin tänään päivityksissään, ja rohkeasti nyt myöntämään a-ongelmia - miksi muuten tarvittaisiin tipattomia, jos ei korkki pysy hallitussa otteessa. Jep jep, vuoden alustahan me kaikki haluamme paremman elämän joulumässäilyjen ja juopotteluiden jälkeen. Perässä seuraa herkuton helmikuu jne jne..

Paskat! Söin jouluna kuin syöttösika erilaisia ruokia, leivonnaisia ja suklaata. Join viinaa viime vuonna ja juhlistin uutta vuotta myös herkutellen ja a-marketin tuotteita löträten. Tänä aamuna vedin lärviini lihapiirakkaa ja mäkin roskaruokaa. Iltapäivästä kävin pitkään aikaan salilla ja PUNTARISSA: paino oli sama kuin ennen joulua (ja huomiona, että en todellakaan ole mikään langan laiha kukkakeppi, joka kiljuu peilin edessä. Töitä toi ruho on vaatinut vuoden, jotta 3kg lähti, ja onneksi se siinä nyt pysy joulunkin yli). "Vittuaks täs mitään jeesustelee, kun homma toimii ja mä oon tyytyväinen"!!  :D