Olen tehnyt pientä tutkimusta sekä galluppia, liittyen rakennustyömaiden siisteyteen. Jokaisen duunarinhan on siivottava jälkensä työn jälkeen, ja varsinkin työmaalla, missä on useampaa osaamista edustavia duunareita, on hyvä, että rojut tulee korjattua myös muiden tieltä. Sitten on nämä omakotirakennustyömaat, missä yleensä perheeseen jollain tavalla kuuluvat naiset siivoavat innokkaasti, kun miehet rakentavat - ihan fiksua sinänsä.

Joka tapauksessa epäsiisteimmäksi duunariksi on ylennyt sähkömiehet. Mielestäni sähkömiehet tekevät yllättävän siistiä työtä (hommaa, missä ei kädet ja vaatteet niin paljoa paskaannu), että ihmettelen, miten saavat sellaisen sotkun aikaiseksi. On tietenkin totta, että omakotirakennustyömaalla, ei kukaan haluaisi, että sähkömies siivoaa sillä palkalla, mutta on eri asia olla siisti kuin siivota. Vaikka ei lakasisikaan joka kerta kaikkia pieniä johdon pätkiä, niin laittaa ainakin omat tavaransa kasaan ja suurimmat roskat vaikka siihen vieressä olevaan roskapussiin..

No tätä olen meidän "maalarin" kanssa manannut, kun ei yksi päivä mahduttu edes ovesta sisään; ensin a-tikkaat, joiden takana kaikki sähkökelat ja roskat (ei siis pystynyt edes tikkaita kunnolla siirtämään).. No ei muuta kuin työmapäivä alkoi siivoilulla. Seuraavana päivänä sähkömies tuli jälleen, ja jälleen kehui, miten siisti työmaa meillä on. Kerroin, että on kun siivoan. Totesi, että hän on sotkuinen, johon mitään kiertelemättä vastasin: "oon huomannut". Oli sähkäri siivonnut omat tavarat kasaan sinä iltana! :)