Se olisi kuukauden päästä jouluaatto, ja tänä vuonna olen ilmeisesti hyvin myöhässä omasta aikataulustani, sillä kaikki lahjat ei ole vielä edes ajatusasteella mielessä. Syksyn matka hieman sotki sisäistä aikatauluani ja kaikki muu aika mennyt talolla häärätessä, vaikka innostus sielläkin ollut aika minimaalinen. Ei voi kun itseään syyttää. Yläkerran lattian tekeminen tuntui niin perskuleen ärsyttävältä hommalta, ettei millään meinannut innostaa tekemään, mutta nyt huomattu, että ihan helposti se on mennyt.

Villasukkia meinasin lahjaksi tehdä tänäkin vuonna reilusti - haaveeksi jäi.. neljännet vasta valmistumassa. Ajan puute, vapaan sellaisen, on tässä ongelmana, koska pari sukkiahan valmistuu kolmessa päivässä. Myös lahjaidea kaivoni muuten on ammoittanut tyhjyyttä, sillä jankstereilla ei ole ollut toiveita..Yritä nyt pysyä ajan hermoilla kiinni nykymuodissa (en edes viitsi yrittää)!

Lunta oli maassa lokakuun lopussa, kun Suomeen saavuttiin ja kirottiin autossa olevia kesärenkaita. No nyt ei sitten lunta näy missään, ei enää edes kasoilla. Muutama vuosi on nyt ollut, että lumet ovat tulleet vasta hieman ennen aattoa, mikä on toisaalta onni, mutta toisaalta tyhmää. Itse nautin lumesta ja valkoisesta maisemasta, mutta onhan se kivaa kun ei tarvitse lumia putsata auton päältä, saati kolata pääsyä autolle.. No ei auta mussutus markkinoilla! :) Katsotaan sitten ensi vuonna uudestaan..