Tilanne: Olet likkakaverisi kanssa kuppilassa/baarissa, ja tarkoituksenne on vain viettää hauskaa ltaa kertoen juoruja ja hieman alkoholia maistellen. Tietenkin kaksi kaunista naishenkilöä, herättää kapakassa joissakin miehissä mielenkiintoa, ilman että edes katsette miehiin päin. No ilta alkaa hyvin mielin ja olette juuri keskellä kuumimpien juorujen, kun joku miespuoleinen (hieman alkoholia nauttinut) saattaa tulla kysäsemään jotain - kiitos, mutta ei kiitos on vastaus hänelle.

 Näin ollen hän poistuu mahdollisesti hieman pettyneenä. Mutta ei mene kauaakaan kun tulee seuraava yrittäjä, joka ei ymmärrä näin vähällä. Herra B. huokuu itsevarmuutta, niiden kahden jallupullon jälkeen, ja on aivan varma että lankeamme hänen eteensä, ja päässään lauleskelee "tänä iltana ei tuu pakkeja..." (Pelimies). Toteatte herra B:llekin, että ei kiitos, mutta silti hän tunkee perseensä penkkiin tai vähintäänkin jää pöydän kulmalle notkumaan.

Siinä heittää sitten juttua ja lirkuttaa - yritys on niin kova, että oikein läpi näkee. Edelleenkään ei ymmärrä perussanoja..

"Et saa istua" = "Tottakai, ihanaa, istu vain".
"Voisitko oikeasti poistua" = "Kiva, että tulit seuraamme".
"Emme ole kiinnostuneita" = "Vaikeasti tavoiteltavia, hetken kun lämmität, niin varmasti irtoo".
"Emme tykkää miehistä" (viimeinen veto) = "Harrastetaan kolmen kimppaa, saat molemmat".

Ja jos loppujen lopuksi lähdette kuitenkin ilman herra charmantin seuraa, jää hän tyhmänä ihmettelemään, miksi emme nyt lähteneetkään häneen matkaan lakanoita lämmittämään (olimmehan sopineet niin kuitenkin) tai vastaavasti haukkuu teidät saatanan pihtariämmiksi.

Kyllä humalassa oleva suomalainen mies on aina yhtä fiksu ja filmaattinen! :)