Olen etsinyt vessaan uusia kalusteita ja allasta, mikä on ollut kuviteltua vaikeampaa. Kaappitilaahan ei koskaan ole liikaa, ei myöskään vessassa. Vaikka vessa on kooltaan suhteellisen pieni, saa sinne silti kunnon kaapiston.

Olen etsinyt eri firmoilta alakaapistoa, missä olisi liukuovet. Vastauksena: "ei sellainen ole mahdollista", ei vaikka myyvät muuten liukuoviakin. Hmm.. No sitten löytyi netin kautta INARIA-sarja, mikä tekee nimen omaan vessaan liukuovellisia kaapistoja, jes. Ei muuta kuin kyselemään - tajuttoman hintaisia, ja missään nimessä niihin ei voi laittaa upotettavia altaita. Nyt taas menee yli, miksi ei voisi??!

Seuraavaksi päätin kysäistä onneani ihan perhemarketti Prismassa käydessäni, ja volaa asiaa selvitettiin onnistuneesti. Liukuovet onnistuu, ja upotuskin, kuhan allas on 8cm pienempi syvyydeltään. Ei se nyt niin vaikeaa voinut olla. Nyt olenkin sitten metsästänyt netistä eri allasfirmoja ja katsellut syvyysmittoja. Tietenkin haluan mahdollisimman tilavan altaan, vaikka koko onkin suht pieni. Kaikissa altaissa on hanan luona aivan tajuttomasti turhaa tasotilaa, minkä olisi voinut käyttää itse altaan mittoihin. Tai sitten ne on tosi minejä.

Löysin altaan. Käsittääkseni lasinen, pienillä reunuksilla, ja tilava. Hanan voi sijoittaa sivuunkin. Sitä saa myös kivoissa eri väreissä, mm. violettina :) Ainoa vaan, että ei ole hajuakaan altaan hinnasta, ja se pitää tilata Italiasta. Noh, katsellaan miten käy tämän projektin :)