Ny o kesä! tai siis sehän on jo kohta ohi, sillä juhannuksen jälkeen päivät alkaa lyhentyä, koivun lehdet on täydessä mitassa ja mustikan varvut jo esissä.. En ole vielä ihan ymmärtänyt ja tajunut, mutta mun kesäloma alkaa 2,5 työvuoron jälkeen (Jei!), mutta samalla alkaa hirrrveää aherrus talolla (ei niin jei!).

Olen tehnyt päässäni suunnitelmia työjärjestyksistä ja aikatauluista - näyttää hyvältä, ja tuntuu mahtavalta.. Mutta luultavasti totuus on jotain aivan muuta kuitenkin; ei ne hommat voi niin hyvin luistaa!! Olis kiva lähteä syksyllä reissuun kun on hommat hyvällä mallilla, mutta jotain käy kuitenkin, mikä kusee.. heh!

Viime kesään verrattuna on paljon kylmempää, sillä silloin hikoiltiin talolla ja nyt joutuu välillä laittamaan pitkähihaista ylle (?), outoa. Mutta vaikka hommaa riittääkin, niin yhden viikonlopun aion ainakin nauttia festareilla, jotta edes hieman saa nauttia kesästä :) NAutin siis kesästä vesisateessa, pitkissä housuissa, hupparissa ja SANDAALEISSA (niistä en hevillä kyllä luovu!!!) :D