Tällä kertaa mussutan täällä itsestäni!

Olen huomannut, että laiskuus on iskenyt minuun jo hetki sitten, tälainen osalaiskuus. Töissä ei kyllä pahemmin laiskotuta, eikä talolla. Talolle menokaan ei tuota ongelmia, mutta tämän pienen asunnon (tuleva on paljon isompi) imurointi on yksi niistä, joka ajaa minut laiskottelemaan (kuten nytkin).

Tarkoitus siis olisi pyyhkiä pölyt ja imuroida (noin 15min), pestä pyykkiä (noin 40min-1.5h, riippuen ohjelmasta), käydä kaupassa (noin 1h), tehdä ruokaa (noin 1h) ja mennä talolle (koko loppuilta) - kaiken muun voin tehdä, mutta toi imurointi pistää jotenkin kummallisesti vastaan nyt. Näin ei ole edes aikaisemmin käynyt?! Imurointikin vie vähiten aikaa, mutta silti olen valmis tekemään noita kaikkia muita, vaikka heti.

Pidänkö tuota pientä hommaa niin vähäpitoisena, että sen varjolla välttelen tekemistä, vai onko minulla ja imurilla kismaa?!! :P

 

ps. Siis tarkoitukseni oli imuroida heti herättyäni, mutta ennemmin kirjoitin asiasta blogitekstin, kuin aloin imuroimaan.. nyt otetaan vauhtia uudestaan ja hommiin!