Olen tainnut käsittää loman tarkoituksen hieman eri tavalla tällä kertaa.. On tuo yksi iso projekti, joka vie kaiken ajan ja voimat, uuvuttaa kenet vain ja masentaa minut kun ei ymmärrä, miksi ei tule valmista - aah, aina yhtä ihana rakentaminen. Eli rakentelut ovat uuvuttaneet minutkin ja pistävät välillä kunnon pippelin otsaan kasvamaan :)

Ajattelin aluksi, että lomalla otan myös hieman rennommin, nukun pidempään ja pidän jopa vapaata rakentamisesta - paskat! Isäni sattui olemaan lomani aikana käytettävissä, ja "kyllähän me jo aamusta klo 7 aloitetaan päivä". Se siitä nukkumisesta ja rennommasta fiiliksestä. Ja sitten pitäisi olla aina eväätkin messissä aamulla tehtynä, ja mähän olen tottunut, että käyn syömässä ja oikeassa (siistissä sisävessassa, missä on juokseva vesi) vessassa jossain välissä.. No ei voi aina kaikkea vaatia, voinhan tervehtiä naapureita paljaalla pyllylläni useamminkin ;)

Olen siis ollut lomalla 4 päivää, ja olen väsyneempi ja fyysisesti romuisempi kuin aikoihin. Vielä olisi 6 päivää lomaa jäljellä, ja pitäisi selvitä hengissä.. Onneksi loman jälkeen pääsee töihin lepäämään ja parantelemaan itseään! :D